Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Logo Loodgieter in Naarden

WC verstopt

WC verstopt Naarden?

Werkwijze Loodgieter Naarden

\

1.

Onderzoek
Bel en bespreek de situatie.

\

2.

Vrijblijvende offerte
Ontvang een offerte binnen 1 minuut.

\

3.

Akkoord
Akkoord? Dan lossen wij het op!

Onderhoud CV ketel

WC verstopt

Riool ontstoppen

Lekdetectie

Daklekkage

WC verstopt Naarden

WC verstopt Naarden? Kun je je toilet niet meer doorspoelen omdat het water niet wegspoelt? Of loopt wc heel langzaam weg? Dan is de kans groot dat je te maken hebt met een verstopping.

Een wc verstopping is erg vervelend en kan daarnaast ook erg onaangenaam kan zijn. Helemaal in het geval wanneer je maar één wc in huis hebt, en je dus niet meer naar de wc kan.

Wanneer je wc verstopt is, is het verstandig om geen gebruik meer te maken van het toilet. De verstopping wordt hiermee sterker en hardnekkiger. Hierdoor maak je het alleen maar lastiger om de verstopping te verhelpen.

Ook is het vaak lastig om de blokkade zelf te verhelpen. Bij een hardnekkige verstopping is het nodig om de wc te demonteren, anders is het vrijwel niet mogelijk om de afvoer van de wc goed te ontstoppen.

Zit jouw wc verstopt Naarden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact op via 035 203 28 58. Wij helpen je graag!

WC verstopt Loodgieter in Naarden

 

wC VERSTOPT IN NAARDEN? HIER IS HOE JE HET OPLOST

Een verstopte wc is erg vervelend. Want het betekent dat je te maken krijgt met een akelige lucht en drijvend toiletpapier en uitwerpselen in het water. Het is dus zeker aan te raden om snel actie te ondernemen voordat de blokkade nog verder verergert.

Als je denkt aan het oplossen van een verstopte wc, dan is het belangrijk om niet te wachten. Het langer uitstellen, betekent immers dat de verstopping hardnekkiger wordt. En als je in Naarden woont en je wc is verstopt, dan wil je natuurlijk dat het snel opgelost wordt.

Gelukkig zijn er bij ons loodgietersbedrijf in Naarden ervaren professionals die je kunnen helpen. Dus, aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een afspraak. Wij zijn er voor je! Bel naar 035 203 28 58 om snel verder te helpen!

ZELF JE VERSTOPTE WC ONTSTOPPEN

Verstoppingen in de wc, we hebben er allemaal wel eens mee te maken. Sommigen vinden het niet nodig om een loodgieter in te schakelen, omdat ze denken dat het zo makkelijk is om zelf een verstopte wc te ontstoppen.

Maar dat hangt helemaal af van de soort verstopping. Als het gewoon een klein propje wc-papier is, dan is dat nog wel te verhelpen met een ontstopper. Maar wat als het om een hardnekkige verstopping gaat?

Dan is het soms een stuk lastiger om de verstopping zelf op te lossen. Probeer het natuurlijk wel eerst zelf, maar wanneer het niet lukt of de verstopping snel weer terugkomt, is het verstandig om hulp in te schakelen.

Onze ervaren loodgieters in Naarden staan voor je klaar om de verstopping voor je op te lossen. Bel ons gerust op 035 203 28 58 en dan komen wij snel bij je langs. Laat je verstopte wc maar aan ons over!

VERMIJD DEZE ONTSTOPPINGSMIDDELEN

Gebruik van chemische ontstoppingsmiddelen is af te raden. Deze producten beschadigen de afvoerbuizen en kunnen bij contact met de huid chemische verbranding veroorzaken. Daarom is het onverstandig deze middelen te gebruiken.

Bovendien worden bij gebruik giftige dampen vrijgegeven die ongezond zijn om in te ademen. Loodgieter Naarden ziet vaak verstopte wc’s waar al chemische producten zijn gebruikt en dient deze weer schoon te maken.

Dit is niet bevorderlijk voor het milieu en de waterzuivering. Bij een verstopping is het raadzaam te controleren of de blokkade in de sifon zit, deze is vaak eenvoudig te ontstoppen.

Bel Loodgieter Naarden op 035 203 28 58 voor hulp bij het ontstoppen van je wc. Wij komen graag jouw wc ontstoppen!

DE SIFON ONTSTOPPEN

De sifon bevindt zich achter de afvoer van het toilet en fungeert als stankafsluiter. Een verstopping van de wc wordt meestal veroorzaakt door het doorspoelen van teveel wc papier of ongepaste materialen. De verstopping zit vaak in de sifon.

Hoe kun je dit zelf verhelpen? Trek rubberen handschoenen aan en probeer de blokkade met de hand te verwijderen. Het nogmaals doorspoelen is niet verstandig omdat dit de blokkade verder vastzet.

Als de verstopping is verwijderd, spoel de resten weg met een emmer warm water en afwasmiddel. Als dit niet lukt, probeer de verstopping los te maken met afwasmiddel of een plopper.

Neem gerust contact op voor een afspraak met Loodgieter Naarden als je jouw verstopping liever laat verhelpen door een ervaren vakman. Wij zijn bereikbaar op 035 203 28 58.

WC VERSTOPPING VERHELPEN MET AFWASMIDDEL

Een verstopping in het riool kan vervelend zijn, maar gelukkig zijn er enkele huishoudelijke middelen die je kunt gebruiken om de verstopping op te lossen. Een van deze middelen is afwasmiddel. Hier volgt de stappen om een verstopping met afwasmiddel te verhelpen:

Stap 1. Meng het afwasmiddel. Meng een kwart kopje afwasmiddel met warm water in een emmer. Hoe meer afwasmiddel je gebruikt, hoe beter het zal werken.

Stap 2. Giet het mengsel in de afvoer. Giet het mengsel van het afwasmiddel en het water direct in de verstopte afvoer.

Stap 3. Laat het mengsel enige tijd in jouw wc zitten. Laat het mengsel ongeveer 15 tot 20 minuten zitten. Dit geeft de tijd om door te dringen in de verstopping en het op te lossen.

Stap 4. Spoel je wc daarna door. Na ongeveer 15 tot 20 minuten, giet je nog eens een flinke hoeveelheid warm water in de afvoer om het mengsel weg te spoelen. Probeer daarbij zo hard mogelijk door te spoelen, dit zal helpen om de verstopping op te lossen.

Stap 5. Na het wegspoelen van het mengsel, controleer of de verstopping is opgelost. Als dit niet het geval is, herhaal de stappen tot de verstopping is opgelost.

Houd er rekening mee dat afwasmiddel niet geschikt is voor elke verstopping en voor sommige verstoppingen zul je een professionele loodgieter moeten inschakelen.

Lukt het niet om de wc zelf te ontstoppen? Geen zorgen, wij kunnen je helpen. Loodgieter Naarden helpt je graag! Maak gerust een afspraak via 035 203 28 58.

WC ONTSTOPPEN MET EEN PLOPPER

Zit jouw wc verstopt? Dan is het goed mogelijk om de wc te ontstoppen met een plopper. Met de rubberen zuignap kun je eenvoudig zuigkracht creëren om de ophoping los te maken.

Je gaat als volgt te werk. Eerst maak je de rubberen zuignap flexibel. Dit kun je doen door deze onder een warme kraan te houden. Heb je dit een tijdje gedaan? Dan kun je aan de slag!

Zet de plopper op de hals van het toilet. Hierbij is het belangrijk dat de hals van het toilet goed omsloten zit, anders werkt deze methode niet.

Duw de plopper vervolgens naar beneden. Hierbij is het belangrijk dat je niet te hard duwt. Wanneer je dat wel doet kun je de verstopping namelijk dieper het riool induwen, waardoor deze nog hardnekkiger is. Hierdoor wordt het lastiger om deze te verhelpen.

Zit de plopper goed vast? Trek de plopper daarna dan naar jou toe. Je creëert hiermee zuigkracht waardoor de verstopping los kan komen. Echter gebeurt dit vaak niet na één keer ploppen. Je zult dit proces enkele keren moeten herhalen.

Lukt het niet om de verstopping te verhelpen? Dan is de verstopping waarschijnlijk te hardnekkig om zelf te ontstoppen. Wij raden je aan om een vakman in te schakelen via 035 203 28 58. Loodgieter Naarden helpt je graag verder!

PAS OP MET EEN ONTSTOPPINGSVEER

Wij raden het gebruik van een ontstoppingsveer bij het ontstoppen van een wc af. De kans is namelijk aanwezig dat de veer vast komt te zitten in jouw toilet. Hiermee zal nog veel meer schade aangericht worden aan de binnenkant van de wc.

Wanneer je het idee hebt dat echt nodig is om een ontstoppingsveer te gebruiken, schakel dan de hulp van een betrouwbare loodgieter met veel ervaring. Zo zou je contact op kunnen nemen met Loodgieter Naarden. Onze loodgieters verhelpen dagelijks verstoppingen.

Wilt je jouw wc laten ontstoppen door een professionele loodgieter uit de regio van Naarden? Neem dan contact op met 035 203 28 58 voor een vrijblijvende offerte en om een afspraak in te plannen.

WC ONTSTOPPEN MET DE HULP VAN ONZE LOODGIETER

Een verstopping in het toilet is moeilijk om zelf op te lossen. Gelukkig is dit voor de Loodgieter in Naarden geen groot punt. Onze vakmannen hebben veel ervaring in het verhelpen van verstoppingen en beschikken over speciaal apparatuur om het ontstoppen te vergemakkelijken.

De loodgieters van Loodgieter Naarden zijn uitgerust met een veermachine die de afvoer tot het riool eenvoudig kan ontstoppen. Daarnaast maken ze gebruik van een hogedrukmachine die de binnenkant van de afvoer en het riool helemaal kan reinigen. Deze hogedrukmachine wordt ook gebruikt voor reiniging om verstoppingen te voorkomen en een rioollucht te verhelpen.

In sommige gevallen is het nodig om de staat van de afvoer te inspecteren. Hiervoor gebruiken wij een speciaal rioolcamera. Zo kunnen wij de afvoer beoordelen en eenvoudig het probleem achterhalen. Bovendien kunnen wij nauwkeurig de locatie van het probleem vaststellen, waardoor het gericht opgelost kan worden.

Als er problemen zijn met de riolering, kunnen wij deze ook voor je oplossen. Wij hebben veel ervaring met het repareren en vervangen van riolering en weten door onze werkzaamheden als ontstoppingsdienst hoe de riolering gelegd moet worden om verstoppingen te voorkomen. Je kunt ons gerust benaderen.

Bel naar 035 203 28 58 als je wilt dat een van onze vakmensen je verstopte WC komt ontstoppen. We bespreken de klus en maken een afspraak.

VERSTOPTE WC VOORKOMEN

Voorkom verstoppingen in jouw wc door ervoor te zorgen dat de afvoer in goede staat is. Voer alleen verantwoorde materialen door het toilet, zoals geen vet, etensresten of ander afval. Ook gebruik geen teveel toiletpapier en spoel geen maandverband, tampons, luiers of babydoekjes door de wc. Let er ook op dat het wc-blokje in de wc valt, omdat dit ook verstoppingen veroorzaakt.

Verstoppingen ontstaan geleidelijk over de tijd, daarom is het belangrijk om de afvoeren en het riool periodiek te inspecteren en reinigen om verstoppingen te voorkomen en de levensduur van de leidingen te verlengen. Hoe vaak een inspectie nodig is hangt af van de leeftijd van de leidingen.

Als jouw wc in Naarden regelmatig verstopt is, bel dan onze loodgieter via 035 203 28 58 om de afvoer van jouw verstopte wc één keer per jaar door te spuiten. Dit zorgt voor minder verstoppingen en verlengt de levensduur van de leidingen. Voorkomen is beter dan genezen, toch?

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

035 203 28 58

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Naarden

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

NAARDEN